Értékesítést segítő képzések

Létrehoztunk egy kifinomult működési rendszert, amely hatékonyan támogatja az értékesítés ösztönzését. 

Célunk, hogy partnereink számára minden ismeretet és tudást biztosíthassunk a termékeink kapcsán, ezáltal elősegítve mind saját, mind pedig partneri kollégáink szakmai tudásának folyamatos fejlődését. Szolgáltatásunkkal kiemelt figyelmet szentelünk a közös értékesítési célok elérésére, így lehetővé téve, hogy partnereinkkel együttműködve hatékonyabban érjük el az eladási eredményeket.

oktatas_1
oktatas_2

Gyorsítósáv oktatáscsomag

Megrendelőink számára egyedülálló lehetőséget biztosítunk a megrendelt termékek képzésére, amelyet a helyszínen, a berendezés telepítése után, közösen végzünk el. Az egy-három bemutatófal rendelése esetén a képzést a területi képviselőnk végzi, lehetővé téve, hogy partnereink teljeskörűen megismerjék és hatékonyan használják a szortimentet. A közös áruátvétel keretében zajló képzés segít, hogy mindenki magabiztosan tudja kezelni a berendezést, így garantálva a termékek sikeres bevezetését a piacra.

oktatas_3

Csavaros oktatáscsomag

Ügyfeleink számára kivételes lehetőséget kínálunk a négy-hat kötőelemes bemutatóállvány rendeléséhez kapcsolódó szortiment képzésre, melyet a helyszínen, a berendezés beépítését követően biztosítunk. Az ügyféligények gyors és hatékony kezelése érdekében a helyszíni képzést a beépítést követő 1 héten belül szervezzük le. Ezzel ügyfeleink a lehető leggyorsabban és legprofesszionálisabban sajátíthatják el a termékek használatát, lehetővé téve számukra, hogy azonnal kihasználják azok előnyeit és maximalizálják üzleti potenciáljukat.

oktatas_4

Startkő oktatáscsomag

Új üzlet megnyitásakor, amikor hét, vagy több bemutatófal kerül kihelyezésre, ügyfeleink számára magas színvonalú helyszíni képzést biztosítunk. Munkatársaink a berendezés telepítését követő 1 héten belül lebonyolítják a szükséges oktatást. Ezt követően egy éven belül, vevőink igényeinek megfelelően, újabb ismétlő vagy fejlesztő képzést szervezünk az üzlet részére, hogy ügyfeleink mindig naprakészek legyenek a legújabb termékek és szolgáltatások terén, hozzájárulva a sikeres üzletmenethez és hosszútávú kapcsolatok kialakításához.

oktatas_5

Maximumon oktatáscsomag

Nettó 10 millió forint feletti forgalommal rendelkező üzleteink számára különleges figyelmet fordítunk képzési és támogatási szolgáltatásaink révén. Évente egy alkalommal ingyenes területi szakáru ismereti képzést tartunk az értékesítésben résztvevő kollégáknak. Ezen felül, évente egy alkalommal kitelepülési lehetőséget is biztosítunk partnereink számára az általuk szervezett rendezvényeken. Így üzleti partnereink mindig a legmagasabb szintű támogatást kapják, hozzájárulva a sikeres értékesítéshez és üzletmenethez.

oktatas_6

Jövőépítő oktatáscsomag

Célunk a jövő építése, amelynek keretében felkeressük a szakiskolákat (nappali vagy esti tagozat), és az ott szervezett oktatási programokon keresztül növeljük termékeink ismertségét a következő generációk körében. Ez a stratégia segít abban, hogy a jövő generációja már a kezdetektől fogva megismerje és megértse termékeinket és szolgáltatásainkat.

oktatas_7

Gépmester oktatáscsomag

A területi vagy projekt képviselők igényei alapján lehetőséget biztosítunk partnereink számára termékeink bemutatására és tesztelésére az értékesítés helyszínén. Ez lehetővé teszi, hogy ügyfeleink számára gyorsan és hatékonyan elérhetővé váljanak a termékeink, lehetőséget adva nekik arra, hogy közelebbről megismerjék és kiértékeljék azokat.

oktatas_8

Kihúzópróba

A területi képviselőknél jelzett igények alapján lehetőséget nyújtunk partnereinknek termékeink bemutatására, tesztelésére és reklamációk kezelésére. Ez biztosítja, hogy ügyfeleink mindenkor gyors és hatékony megoldást kapjanak igényeikre, és lehetőséget kapjanak arra, hogy jobban megismerjék és kihasználják termékeinket.

oktatas_9

EasyFix Tervezőprogram

Különböző építőelemek rögzítési tervéhez szükséges tervezési kalkulációk elkészítésére ad lehetőséget Easyfix nevezetű tervezőprogramunk, mely a Rawlplug termékeket használja. Ezzel az ingyenesen használható tervezőprogrammal különböző kivitelezési feladatokat tudunk specifikált modulokra bontva megtervezni. A legfrissebb EAD, ETAG és EUROCODE útmutatókra épül, mely biztosítja, hogy a kalkulációk pontosan követik a szabványokat.

oktatas_10

Tudástár bázis

Évente kétszer megrendezésre kerülnek a központban megszervezett tudásanyag átadó események, melyek tematikus csomagokba vannak rendezve. Ez a struktúra biztosítja, hogy minden terület és résztvevő hatékonyan és célszerűen vegyen részt az eseményeken, hozzájárulva ezzel az üzleti sikerhez és a tudás átadásához.

Választható oktató anyagok:

Stabilitás mesterfokon: Profik választása beton alapokba - Mechanikus dübelek

Erős, mint a szikla: Ahol már semmi más nem rögzít optimálisan - Ragasztott dübelek

Rögzítés gyorsan és egyszerűen. Üreges, tömör esetleg gipszkarton rögzítés? Könnyű rögzítőelemek

A tartós hőszigetelés kulcsa: Alapelemekre építve - Homlokzati szigetelőrögzítés

Precíz, gyors, hatékony: Szegbelövők a profik kezében

Extra funkciók, extra hatékonyság: Szerszámgép-kiegészítők nem csak szakembereknek

Erő és mobilitás egyben: Akkumulátoros gépcsalád a Rawlplug-tól

A megbízhatóság mesterfokon: Csavarok a kompromisszummentes rögzítéshez-Szerkezetépítő csavaroktól

A biztos tetőhöz: Megoldások a profik igényeire szabva - Tetőszigetelő rögzítők

Magnihilla soluptatem quianimincte acesed quianimincte acesed

Helyszíni bemutatók

Kiváló együttműködésünk célja, hogy partnereink számára teljeskörű szolgáltatást nyújtsunk, amely magában foglalja termékeink elméleti és gyakorlati bemutatását. A folyamatunk hatékony és átlátható: területi képviselőink az igényeket azonnal továbbítják Kereskedelmi Vezetőnk felé. Az igények gyors és hatékony elbírálása után a Fejlesztési Munkatársaink azonnal hozzákezdenek a kitelepülés szervezéséhez és megvalósításához. Így biztosítva, hogy mindenki számára a lehető legjobb tapasztalatot nyújtsuk termékeinkkel kapcsolatban.

oktatas_11
oktatas_12

Helyszíni bemutató

Területi képviselőink évente kétszer lehetőséget biztosítanak a partnereink számára, hogy az általuk megszervezett rendezvényen kollégáink ingyenes bemutatót tartsanak. Ezeken a bemutatókon tombolára szánt nyereményeket, illetve további ajándékokat biztosítunk a résztvevő érdeklődők számára. Ez garantálja, hogy ügyfeleink mindenkor a legfrissebb információk és innovatív megoldások által támogatva érezzék magukat.

oktatas_13

Bemutató + teszt + extrák

A 30 millió forint feletti partnereink számára egyedi kitelepülési lehetőségeket kínálunk. Fejlesztési munkatársunk egy előadás keretein belül bemutatja cégünk újításait, illetve lehetőséget ad az innovatív szerszámgépeink egyikének a kipróbálására, tesztelésére. Továbbá ajándékokkal szolgálunk a rendezvényen résztvevők számára, illetve közzé tesszük a rendezvényt a közösségi média oldalainkon. Ez segíti partnereinket abban, hogy kiemelkedjenek a versenytársak közül és sikeresen növeljék üzleti eredményeiket.

Hogyan igényelhető oktatás vagy kitelepülés ?

Oktatási csomagjainkról, kitelepüléseinkről és azok igenybevételének menetével kapcsolatban területi képviselőink adnak bővebb felvilágosítást.

map

Ügyfélszolgálat + Tanácsadás

Kérdése van rendeléséhez vagy egyedi
termékajánlatot szeretne?

Telefon: +36 24 520 400
Hétfőtől csütörtökig 07:30-tól 16:00-ig
Pénteken 07:30-tól 15:00-ig

E-Mail: info@koelner.hu

Kereskedői webshop ügyfélszolgálat

Kérdése van a webshoppal vagy webshopos
rendeléssel kapcsolatban?

Telefon: +36 24 520 400
Hétfőtől csütörtökig 07:30-tól 16:00-ig
Pénteken 07:30-tól 15:00-ig

E-Mail: info@koelner.hu

Koelner Hungária Kft.

Cím:
2330 Dunaharaszti, Jedlik Ányos út 34.

GPS koordináta:
47.36306742922844, 19.116114039812008

Adószám: 12005143-2-13
Cégjegyzék szám: 13 09 111396
EU-s adószám: HU12005143
DUNS szám: 40-131-3705

Scroll to Top