Szakmai támogatást nyújtunk a projektek tervezésétől azok befejezéséig. Területi képviselőinkhez bármikor bizalommal fordulhat, ha kérdés merülne fel Önben, ha bizonytalan a termékünkkel kapcsolatosan, akkor kihúzópróba keretein belül lehetőséget biztosítunk azok tesztelésére. Ismerje meg Ön is szolgáltatásainkat a kivitelezési projektek kapcsán.
A teljeskörű szakmai háttér biztosítása mellett kiemelt figyelmet fordítunk az egyéni igényekre szabott, rugalmas megoldások kidolgozására is.

Projektes szolgáltatások

Kihúzópróba

Rugalmas szolgáltatásként kínáljuk helyszíni próbaterhelési vizsgálatainkat homlokzat- és lapostető szigeteléseknél, hogy biztosítsuk a szakszerűséget és minőséget.

EasyFix

Az EasyFix tervezőprogramunk ingyenesen elérhetővé teszi tervezési kalkulációkat különböző kivitelezési fázisokhoz, hogy még könnyebb legyen a
tervezés és a projektmenedzsment.

Helyszíni szaktanácsadás

Területi képviselőink tudásukkal és rögzítéstechnikai tapasztalataikkal szakmai támogatást nyújtanak partnereink részére.

Projektkövetés

A projekt tervezésétől a projekt befejezéséig szakmai támogatást nyújtunk partnereink részére. Bármilyen kérdés esetén bizalommal fordulhat szakembereinkhez.

Elérhetőségek

Ügyfélszolgálat + Tanácsadás

Kérdése van rendeléséhez vagy egyedi
termékajánlatot szeretne?

Telefon: +36 24 520 400
Hétfőtől csütörtökig 07:30-tól 16:00-ig
Pénteken 07:30-tól 15:00-ig

E-Mail: info@koelner.hu

Kereskedői webshop ügyfélszolgálat

Kérdése van a webshoppal vagy webshopos
rendeléssel kapcsolatban?

Telefon: +36 24 520 400
Hétfőtől csütörtökig 07:30-tól 16:00-ig
Pénteken 07:30-tól 15:00-ig

E-Mail: info@koelner.hu

Felveheti velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével is.

    Scroll to Top